Afbeelding
pr

Kinderen spelen Wie is de Mol in gymzaal

28 september 2020 om 09:38 Overig

HOOFDDORP Team Sportservice biedt kinderen in Haarlemmermeer een sportief programma tijdens de herfstvakantie. Kinderen uit groep drie tot en met acht kunnen zich bijvoorbeeld aanmelden voor de gymzaaleditie Wie is de Mol? 

Elke schoolvakantie zorgt Team Sportservice voor een mooi programma met sportieve activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar in Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Zwanenburg. Tijdens de herfstvakantie zijn er activiteiten van maandag 12 tot en met 16 oktober. De ochtend is speciaal ingericht voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, de middag voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Wie is de Mol? Je kent het vast wel: Wie is de Mol? Je moet samenwerken om te winnen, maar… pas op, want iemand is de mol. Deelname aan deze activiteit kost 3 euro per kind en inschrijven is verplicht. Bobbelbaan en Wonderlijke Kabouterwereld Beleef samen met jouw kind een leuke ochtend in de herfstvakantie. Op de Bobbelbaan kan je kind lekker klimmen, gooien, vangen en spelen. Ook is er een Wonderlijke Kabouterwereld: ga samen opzoek naar de kabouters en voer de opdrachten uit. Deelname aan deze activiteit kost 1,50 euro per kind en inschrijven is verplicht. Per kind mag één ouder gratis meedoen. 

Inschrijven via teamsportservice.nl/haarlemmermeer, informatie via haarlemmermeer@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie