Afbeelding
Koen van Weel

Grote drugsvangst in pand Zwanenburg, vier verdachten aangehouden

13 september 2019 om 14:46 Misdaad

ZWANENBURG  In een ruimte boven een bedrijfspand aan de Venenweg in Zwanenburg deden agenten donderdagochtend een grote drugsvangst. Ook troffen zij een grote hoeveelheid contant geld en horloges aan. Een 34-jarige man uit Zandvoort, een 46-jarige man uit Haarlem en een 50-jarige man uit Amsterdam en een 52-jarige vrouw uit Amsterdam werden aangehouden.

Eerder kwam bij de politie informatie binnen dat in het pand drugs zou liggen. Toen diverse diensten van de politie het pand binnen gingen, troffen zij 50 kilo hennep, ruim 20.000 euro aan contant geld en zes dure horloges. De drugs, het geld en de horloges zijn in beslag genomen.

De 46-jarige man uit Haarlem is donderdagmiddag na verhoor op vrije voeten gesteld. De man blijft echter wel verdachte. Het tweetal uit Amsterdam en de man uit Zandvoort zitten nog vast.

MELDING MAKEN De politie roept burgers op als zij iemand kennen die betrokken is bij drugshandel of een vermoeden daarvan hebben, dit te melden via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie