Afbeelding
Politie.nl

Hoofddorper (21) vanuit het niets mishandeld en gestoken; politie zoekt getuigen

Misdaad

HOOFDDORP Een 21-jarige man uit Hoofddorp is woensdagavond tegen middernacht het slachtoffer geworden van een mogelijke beroving met geweld. De Hoofddorper liep hierbij meerdere verwondingen op, waaronder een steekwond in zijn buik.

Het slachtoffer liep tegen 0.00 uur al bellend met zijn vriendin vanuit de Dussenstraat rechtsaf de Fanny Blankers-Koenlaan op. Toen de man de hoek omging, zag hij vier mannen staan. Het viertal sprak de Hoofddorper aan en sloeg hem daarna vanuit het niets in elkaar. De vriendin van het slachtoffer hoorde daarna niets meer van haar vriend en trof hem aan op de Fanny Blankers-Koenlaan. Onderweg naar het ziekenhuis werd de politie gealarmeerd die een zoekslag maakte in de omgeving. Hier werden de mannen niet meer aangetroffen.

GETUIGEN GEZOCHT Agenten hoorden in het ziekenhuis van de vriendin dat haar vriend vermoedelijk beroofd was en geopereerd werd. Rond 02.00 uur sprak de politie met het slachtoffer. De Hoofddorper gaf aan dat één man een donkere huidskleur heeft, één een licht getinte huidskleur en één kort haar had. De vierde man kon hij niet omschrijven. Of zijn belagers iets buit hebben gemaakt, is nog niet bekend. Ook verklaarde het slachtoffer dat het viertal na de (poging) beroving in een donkere auto is gestapt.

De politie doet onderzoek naar deze beroving met geweld en is op zoek naar getuigen. Wie iets gezien heeft, of andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

advertentie