Afbeelding
Politie.nl

Haarlemmermeerder beroofd van bezittingen en mishandeld in Haarlem

12 oktober 2020 om 10:15 Misdaad

HAARLEM Op de Floris van Adrichemlaan in Haarlem is zaterdagavond een man uit Haarlemmermeer beroofd van zijn persoonlijke bezittingen door drie onbekende mannen. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Bij de beroving werd de man ook mishandeld.

De beroving gebeurde tussen rond 22.05 uur op de Floris van Adrichemlaan, ter hoogte van de Lidl. Na de gewelddadige beroving renden de daders met buit weg in de richting van het winkelcentrum. Van de daders is bekend dat ze tussen de 18 en 25 jaar oud zijn en allen in het donker gekleed waren.

GETUIGENOPROEP De recherche onderzoekt de beroving en is op zoek naar getuigen. Zij vragen zich af: ‘Heeft u iets gezien van de beroving zaterdagavond? Heeft u een drietal mannen tussen 22.00 en 22.15 uur in de omgeving van het winkelcentrum Schalkwijk of de Floris van Adrichemlaan gezien?’ Ook wie andere informatie heeft die de recherche kan helpen bij dit onderzoek, wordt gevraagd dit door te geven. Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie