Afbeelding
Eric van Lieshout

Verdachte situatie in appartementencomplex in Rosenholm

Misdaad

HOOFDDORP Aan de Rosenholm, in de wijk Bornholm, zou zich donderdagavond een verdachte situatie hebben afgespeeld waarvoor de politie is alarmeert. 

Een buurtbewoner belde de politie vanwege een persoon, gekleed als pizzakoerier, die zich verdacht zou gedragen rondom een appartementencomplex. Uiteindelijk belt deze ‘verdachte’ persoon bij een andere buurtbewoner en bij de melder aan. De andere persoon opent als eerste de deur en de pizzakoerier stapt naar binnen. Daarna opent de melder de deur, vermoedelijk hoort of ziet de pizzakoerier dit en gaat daarna snel vandoor. 
Er zou ook een tweede verdachte persoon op afstand aanwezig zijn geweest.

In de woning is echter geen geweld gebruikt, zijn geen bedreigingen geuit en is ook niets weggenomen. De politie benadrukt dat het niet om een overval gaat, maar spreekt van een een vreemd incident, dus als mensen iets gezien hebben of meer informatie hebben worden zij verzocht contact op te nemen via 0900 - 8844.

Omschrijving van de twee verdachte personen:

Eén persoon droeg een pet, een zwarte broek met witte strepen, een Nike Air jas (winter jack) en schoenen met een rood logo. Tevens droeg hij een blauwe mondkap en twee verschillende kleuren handschoenen, blauw en wit.

De tweede persoon droeg een pet, donkere jas, een grijze broek en een blauwe mondkap.

Afbeelding
advertentie
advertentie