De bebloede pet van de dader.
De bebloede pet van de dader. Politie.nl

Bejaarde vrouw en man mishandeld op fietspad Westerdreef

Misdaad

NIEUW-VENNEP Een bejaarde vrouw en man zijn zaterdagmiddag ernstig mishandeld op de Westerdreef. 

Zaterdagmiddag rond 13.45 uur wilde een bejaarde vrouw hulp verlenen aan een man die vermoedelijk ten val was geraakt op de Westerdreef met de fiets. De man had bloed op zijn neus. Hij bleek echter zeer agressief, vermoedelijk onder invloed, en sloeg de bejaarde vrouw hard in haar gezicht en mishandelde haar. De partner van de vrouw die te hulp schoot, kreeg vervolgens ook met de agressie van deze onbekende man te maken en liep hierbij ook verwondingen op. De vrouw en de man werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

De agressieve man was hierna te voet vertrokken en liet de fiets waarop hij had gereden achter, evenals zijn pet. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

De recherche is op zoek naar deze man en naar mensen die weten van wie deze fiets is. Of de agressieve man ook eigenaar is van deze fiets, is niet bekend.

Van de man is het volgende signalement bekend:

- Man
- vrij lang
- kort sluik haar, opzij (geen stekels)
- blanke huidskleur
- slank postuur
- Nederlands sprekend
- hij droeg zaterdagmiddag donkere kleding en een witte pet (zie foto)
- leeftijd ongeveer 30-40 jaar oud

De man had een bebloede neus en heeft mogelijk meerdere verwondingen opgelopen sinds afgelopen zaterdagmiddag. Hij verkeerde onder invloed.


De fiets van de dader. - Politie.nl

Wie herkent deze fiets en deze pet?

Mensen met informatie over deze man worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Hoofddorp via onderstaand tipformulier of via tel. 0900-8844. Liever anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000.

De fiets van de dader.
advertentie