Afbeelding
Politie.nl

Vrouw geslagen bij beroving in Zwaanshoek

Misdaad

ZWAANSHOEK Een 49-jarige vrouw uit Zwaanshoek is maandagavond op de Noppenstraat rond 19.15 uur door twee jongemannen met geweld beroofd van haar spullen. 

Aan het begin van de avond liep de vrouw met haar hond op de Noppenstraat ter hoogte van de basisschool. Zij werd aangesproken door twee jongemannen die wilden weten hoe laat het was. Toen zij haar telefoon pakte, werd die uit haar handen gegrist en werd zij meerdere keren geslagen en bedreigd. De twee daders gingen er daarna vandoor. 

De politie heeft na de melding direct een onderzoek ingesteld en in de omgeving gezocht naar de daders. De twee verdachten werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer raakte bij de beroving lichtgewond en werd door het ambulancepersoneel nagekeken.

Eén van de verdachte had een lichte huidskleur en de andere was licht getint. Beiden droegen een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek. Eén van hen had witte schoenen.

[GETUIGEN] De politie doet verder onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Deze worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

advertentie