Afbeelding
Politie.nl

Hoofddorper (25) aangehouden op verdenking meerdere overvallen in Haarlem-Noord

Misdaad

HOOFDDORP In Haarlem-Noord vonden de afgelopen weken vijf gewapende overvallen plaats. In het onderzoek naar deze overvallen heeft de districtsrecherche in Kennemerland afgelopen maandag een 25-jarige man uit Hoofddorp aangehouden.

In de vroege ochtend van woensdag 6 juli werd om 07.55 uur een supermarkt op het Marsmanplein overvallen door een onbekende man. Op zaterdag 9 juli werd rond 01.48 uur een pizzeria aan de Generaal Cronjéstraat overvallen. Vrijdagavond 15 juli werd rond 23.30 uur een coffeeshop op de Rijkstraatweg overvallen. Tien dagen later, op maandagavond 25 juli, werd deze wederom overvallen. Op zaterdagochtend 6 augustus werd rond 02.30 uur de pizzeria aan de Generaal Cronjéstraat wederom overvallen.

In alle gevallen werd de medewerker door een man bedreigt met een mes en deed de dader een greep uit de kassa. Er zijn honderden euro’s buitgemaakt.

AANHOUDING De verdachte is op basis van herkenning door politiemensen, aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader onderzoek. Hij zit op dit moment nog vast. Of de man verantwoordelijk is voor alle vijf overvallen in Haarlem-Noord wordt nader onderzocht.

advertentie
advertentie