Great American Circus brengt show naar Nederland

29 september 2023 om 12:59 Misdaad

HAARLEMMERMEER In de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, zal een van Europa’s grootste circussen, het Great American Circus, neerstrijken in Nederland met hun gloednieuwe productie ‘VEGAS’. Dit indrukwekkende circus zal worden opgebouwd op het evenemententerrein aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp, nabij de steden Haarlem en Amsterdam. De komst van deze bijzondere circusgigant is een unieke gebeurtenis, aangezien na Cirque du Soleil eindelijk weer een internationale circusgrootheid Nederland aandoet. De voorstelling bevat enkel bekroonde acts en is geschikt voor het hele gezin, waardoor het Great American Circus het perfecte familie-uitje belooft te worden tijdens de herfstvakantie. De kaartverkoop is al begonnen, dus mis deze kans niet en reserveer snel!

Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa en brengt enkele van de meest bijzondere artiesten naar Nederland tijdens de herfstvakantie. De producenten hebben acteurs en artiesten gescout op gerenommeerde circusfestivals in plaatsen als Monte Carlo, Parijs en bij Cirque du Soleil. Het resultaat is een programma dat tot de absolute wereldtop behoort. Gedurende de twee uur durende show kunnen bezoekers genieten van adembenemende stunts onder een vliegende kroonluchter, ongeëvenaarde krachtacrobatiek op grote hoogte, sensationele motoracts en de humor van een Mexicaanse clown. De show wordt verrijkt met showgirls, eigentijdse muziek en prachtige kostuums om de totaalbeleving compleet te maken. Belangrijk om te vermelden is dat er in deze voorstelling geen dieren zullen optreden.

Optimaal Comfort

Voor het Great American Circus is circus meer dan enkel een voorstelling; het begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle circustenten worden prachtig verlicht met duizenden lampjes. Bovendien staat het comfort van de bezoekers centraal. De theatertent beschikt over comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. In de immense tent van het Great American Circus is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling. Gezien de grote vraag naar kaarten wordt aangeraden om tijdig te reserveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie