Afbeelding
NieuwsFoto.nl

Auto komt op z’n dak in sloot tot stilstand op de Drie Merenweg

Ongeval

ZWAANSHOEK Een automobilist is vrijdagavond rond 19.15 uur met zijn auto op z’n dak in een sloot naast de Drie Merenweg (N205) tot stilstand gekomen.

Met hoge snelheid kwam de bestuurder uit de richting van Hoofddorp en reed in de richting  Hillegom. Net voorbij de kruising Bennebroekerweg raakte hij van de weg, reed een lichtmast volledig uit de grond om vervolgens op z’n dak in een sloot tot stilstand te komen.

Medeweggebruikers ontfermden zich om de man in afwachting van de hulpverleners. Politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Ambulancepersoneel ontfermde zich om het slachtoffer en duikers van de brandweer gingen de sloot in, op zoek naar mogelijk meer slachtoffers. Dit bleek gelukkig niet het geval.

Het slachtoffer is door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed, hierna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Een achterop komende wagen zag niet dat de lichtmast dwars over de weg lag en is daar nog overheen gereden. Zij liep hierbij geen letsel op.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie