Afbeelding
Eric van Lieshout

Grote politieactie bij druglab pand Aalsmeerderweg, drie aanhoudingen

17 februari 2024 om 11:07 Overig

RIJSENHOUT Op de Aalsmeerderweg 645 in Rijsenhout is zaterdagochtend een flinke politieactie gaande geweest. Aanvankelijk werden brandweer en politie opgeroepen voor een ‘brandgerucht’. Bij onderzoek van de brandweer trokken brandweerlieden en agenten zich terug en trokken agenten kogelwerende vesten aan en namen afstand.

Daarna werd door de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 1, wat betekent dat er meer coördinatie ter plaatse komt. 

UPDATE Er zijn door de politie zeker twee aanhoudingen verricht. Ook is een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer ter plaatse. Vermoedelijk zou het gaan om een drugslab dat is aangetroffen. Ook de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse gekomen. Het LFO komt langs als er drugslabs zijn gevonden.

LEGALE WIETKWEKERIJ

De politieactie is gaande op het adres waar een aanvraag is gedaan voor de realisatie van een legale wietkwekerij in Rijsenhout. De kweker heeft begin januari een nieuwe aanvraag gedaan voor een omgevingsvergunning om een kassencomplex in te richten voor een wietkwekerij.

RECTIFICATIE Eerder heeft de redactie gemeld dat het om Aalsmeerderweg 685 zou gaan. Dit is onjuist, de inval ik geweest aan de Aalsmeerderweg 645.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie