Afbeelding
Eric van Lieshout

Ramkraak Foot Locker Hoofddorp

21 februari 2020 om 09:47 Overig

HOOFDDORP Schrikken voor de buren Foot Locker in het centrum van Hoofddorp. Donderdagnacht werd de voordeur geramd door criminelen. Bij de inbraak werd kleding buit gemaakt. De politie was snel ter plaatse. De deur werd met een houten schot gebarricadeerd.

Rond 03:00 uur kreeg de politie een melding van een harde klap bij een winkel op het Marktplein. Bij aankomst zagen de agenten dat de glazen voordeur van de winkel vernield was. Twee verdachten, beide met een zwarte helm, zouden op een zwarte scooter gevlucht zijn in de richting van de Concourslaan. Agenten hebben de omgeving gezocht naar de daders en daarbij ook een surveillance-hond ingezet. De verdachten zijn niet meer aangetroffen.

GETUIGEN De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen. Wie iets verdacht heeft gezien deze nacht in de omgeving van het Marktplein, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Wie heeft de zwarte scooter met de twee personen met zwarte helm zien rijden of is er andere informatie over deze inbraak? De politie is bereikbaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie