BLOB (Binary Large Object), Jurgen Bey
BLOB (Binary Large Object), Jurgen Bey Simon Trel

Bezoek Kunstfort bij Vijfhuizen

zaterdag 10 juni 13:00 - 17:00

Altijd al eens willen weten wat een hefkoepelgeschut is? En wat is een poterne eigenlijk? Onze vrijwilligers vertellen u graag iets meer over het Fort bij Vijfhuizen. Het Kunstfort bij Vijfhuizen is geopend op zaterdag- en zondagmiddagen van 13.00-17.00 uur. Het historische fort en de buitenruimte zijn te bezoeken voor iedereen die geïnteresseerd is in de historie van het fort. De kleine historische tentoonstelling is geopend en u kunt een wandeling maken op het terrein en de buitenkunst bekijken. Onze Publieksmedewerkers vertellen u graag meer over het fort en zijn geschiedenis. We hanteren een pay what you like systeem. Museumkaart is geldig.

Restaurant ‘t Fort is geopend tot 17.00 uur.

Locatie