meehelpen met inpakken appels
meehelpen met inpakken appels Wim de Graaf

Quinty Kroos en Lotte van Delden helpen de Voedselbank

27 december 2018 om 11:50 lokaal Deel je nieuws

Gerda Janssen, penningmeester van de Voedselbank Haarlemmermeer, kreeg laatst een bedrag van € 5 op de rekening. Het betrof een donatie van het inleveren van lege fleesen door 2 onbekende meisjes. Een zoektocht op Facebook en de Hoofdddorpse Courant  had resultaat. Wim de Graaf, secretaris van de voedsekbank kreeg een mailbericht van één van de moeders. Na het inleveren van de lege flessen bleken ze hun statiegeldbon kwijt geraakt te zijn. Eén van de moeders vroeg bij de balie van AH in Floriande of ze het bonnetje gevonden hadden. Maar dat was niet het geval. Toen ze uitlegde dat het geld voor de voedselbank was, heeft de medewerkster van de servicebalie van AH het bedrag alsnog meegegeven, omdat het voor een goed doel was.

Op donderdag 27 december bezochten Quinty en Lotte met hun moeders de loods van de Voedselbank in Hoofddorp. Met de vrachtwagen reden ze met de vrachtwagen mee naar Bakker Gerard in Hoofddorp om brood op te halen. Daarna pakten zij in de loods samen met hun moeders appels in zakjes. 

Als voedselbank vonden we het superleuk dat zulke jonge vrijwilligers hun steentje hebben bijgedragen voor inwoners van Haarlemmermeer, die gebruik moeten maken van de Voedselbank Haarlemmermeer.

Quinty&Lotte met chauffeurs Peter en Bouke
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie