Indy Kames
Indy Kames Bianca de Ruijter

Hoofddorpse Indy in finale Miss Teen of Noord-Holland 2019

31 maart 2019 om 21:34 lokaal Deel je nieuws

HOOFDDORP De 16 jarige Indy Kames uit Hoofddorp heeft zich gekwalificeerd als finalist van Miss Teen of Noord-Holland.

"Ik werd benaderd of ik mee wilde doen aan deze verkiezing en dacht eigenlijk eerst dat het een grapje was! Nadat ik op internet had gekeken wat het allemaal inhield heb ik me met goedkeuring van mijn ouders opgegeven. Het leek me echt super leuk om mee te doen!  Ik doe vaker mee aan  fotoshoots, heb in een aantal commercials mee gedaan en vind het erg leuk om model te staan. Ik vind het een enorme eer om mee te mogen doen en het is in ieder geval en een geweldige ervaring."

Op 12 mei vindt de grote finale van Miss Teen of Noord-Holland plaats. Tijdens de finale is er een openingsdans,  een bikini- en een avondjurk ronde. Wanneer Indy de titel Miss Teen of Noord-Holland 2019 weet binnen te halen dan gaat zij op voor de landelijke finale voor Miss Teen of the Netherlands. De concurrentie is groot maar het genieten van het avontuur en de gezelligheid  met de andere kandidaat-Missen staat voorop. Ook is het goed voor mijn zelfvertrouwen en presentatie, zegt ze. Het grote doel is natuurlijk om mee te mogen doen aan de landelijke finale.

Binnenkort kan er op Indy gestemd worden en er staan veel leuke activiteiten met de overige Missen op het programma.  Een fotoshoot, catwalk training en een leuke teambuildings dag staan o.a.  gepland. 

Niet alleen het uiterlijk en presentatie staat centraal tijdens de Miss verkiezing. Zo is er namelijk ook aandacht voor het goede doel. Centraal hierbij staat de LINDA.foundation. Deze organisatie steunt gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Indy doet haar best om zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen om op deze manier veel mensen blij te maken en te steunen. Wilt u de actie voor de LINDA.foundation van Indy steunen met een donatie, hoe klein of groot ook, kijkt u dan op www.actievoorlindafoundation.nl/actie/indy-kames .

Indy zit in 4 Havo op het tweetalig onderwijs van het Haarlemmermeerlyceum en heeft een passie voor talen, reizen en dansen. Binnenkort gaat ze 2 weken als uitwisselingsstudente met school  naar Indonesië. Daar zullen de studenten in gastgezinnen verblijven en zich inzetten voor een schoon drinkwaterproject voor kinderen.  Ook zal ze in mei samen met haar Formation dansgroep  van  Dansschool Marcella van Altena  gaan dansen op het EK Hip Hop in Rimini, Italië.

Indy wil graag  verder te komen in de modellenwereld en natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen bij deze Miss verkiezing. Ze wil graag laten zien dat je met hard werken en een positieve instelling  je dromen waar kan maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie