Kim Beemsterboer
Kim Beemsterboer K. Beemsterboer

Nieuw! Song & Dance bij All Stylez

1 november 2019 om 11:50 Podiumkunsten Deel je nieuws

Hoofddorp - Op de nieuwe lokatie van All Stylez wordt er een geheel nieuwe cursus aangeboden. Vanaf donderdag 7 november starten ze gave Song & Dance lessen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Vind jij het leuk om te dansen en te zingen? Hou je van theater, musicals en ben je een echt podiumbeest? Dan is Song & Dance echt iets voor jou. Bij Song & Dance gaat het, zoals de naam al zegt, om de combinatie van zang & dans. In de les zal er gewerkt worden aan samenzang, dynamiek, zangtechniek en daarbij wordt uiteraard een choreografie aangeleerd. We gaan aan verschillende nummers werken van musical tot 'Golden Oldies' tot hits van nu en werken toe naar een spetterend optreden! 

De lessen zullen worden gegeven door Kim Beemsterboer die ooit bij Kinderen voor Kinderen begon en daarna is doorgestroomd naar de vooropleiding van Lucia Marthas, waar ze uiteindelijk ook haar Bachelors in Performance en als Docent behaalde. Daarna heeft ze in Zweden nog een Master behaald in Music & Drama en speelde ze in Zweden in de musical Merrily We Roll Along van Stephen Sondheim. 

Lijkt het je nou helemaal te gek om de sterren van de hemel te zingen? In combinatie met spetterende choreografieën? Meld je dan nu aan via allstylez.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie