Lionsclub Haarlemmermeer XXY
Lionsclub Haarlemmermeer XXY Maarten Groos

Lionsclub Haarlemmermeer XXY viert 10 jarig bestaan

6 november 2019 om 10:25 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op zaterdag 12 oktober jl. heeft Lionsclub Haarlemmermeer XXY haar 10-jarig bestaan feestelijk gevierd met een boottocht door de plassen rondom Aalsmeer voorzien van een heerlijk etentje. Voor deze gelegenheid waren zelfs twee oud medeoprichters van de club speciaal overgekomen uit Spanje om het lustrum mee te kunnen vieren.

Lionsclub Haarlemmermeer XXY bestaat als een van de weinige Lionsclubs in Nederland uit zowel mannen als vrouwen. Zij zetten zich gezamenlijk in voor maatschappelijke en sociale goede doelen. Een van die doelen is dit jaar het organiseren van kookavonden in het sociaal cultureel centrum de Amazone in Hoofddorp voor ‘eenzame en/of alleenstaande ouderen’ in de wijk Toolenburg.  Deze actie is in samenwerking met Stichting Maatvast tot stand gekomen.

Op zaterdag 16 november a.s. is het zover en wordt het de eerste keer dat leden van de Lionsclub een heerlijke warme maaltijd gaan verzorgen voor de wijkbewoners waar zij tegen een kleine vergoeding op in kunnen schrijven.

Lionsclub Haarlemmermeer wil graag verder groeien en haar maatschappelijke activiteiten en het ondersteunen van goede doelen verder uitbreiden. Bent u geïnteresseerd om lid te worden stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar het secretariaat haarlemmermeerxxy@lions.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie