Viviane Dumollard uit Hoofddorp opnieuw in prefinale Ouderen Songfestival

7 november 2019 om 02:49 Muziek Deel je nieuws

Voor de tweede keer staat Viviane Dumollard uit Hoofddorp in de prefinale van het Ouderen Songfestival, hét festival voor zangliefhebbers van 55 en ouder. Op 19 oktober j.l. verraste zij in een voorronde in Amsterdam publiek en jury met een prachtige, ingetogen vertolking van Emmenez-moi (Charles Aznavour). Zij werd, zoals alle kandidaten, op  piano begeleid door artistiek leider en pianist Kees van Zantwijk.

Dumollard treedt zondagmiddag 10 november op in de derde, tevens laatste prefinale van het festival. Deze vindt plaats in het Posthuis Theater Heerenveen. Ze zal dan opnieuw Emmenez-moi ten gehore brengen, nu begeleid door het Ouderen Songfestival Combo onder leiding van Kees van Zantwijk. De presentatie is in handen van Ruud Douma.

Slaagt Dumollard er opnieuw in de jury te overtuigen van haar zangtalent, dan verschijnt zij zaterdagmiddag 7 december op het podium van het DeLaMar Theater. Net als 15 andere finalisten zal ze dan een gooi doen naar de felbegeerde vakjuryprijs. Alle kandidaten worden in de Grande Finale begeleid door Kees van Zantwijks Ouderen Songfestival Orkest.

De presentatie van de Grande Finale van deze 28e editie is net als vorig jaar in handen van Dolly Bellefleur.

Toegangskaarten Posthuis Theater en informatie: 0513 - 61 94 94 | www.ouderensongfestival.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie