Klassieke kunst in een modern jasje

20 november 2019 om 07:57 Winkels Deel je nieuws

Hoofddorp -    Afgelopen maand wisten de eerste zwangere vrouwen hun weg te vinden naar het kantoor van gravida.nl om hun zwangere lichaam vast te laten leggen met een 3D scanner. Het nieuwe Hoofddorpse bedrijf creëert een gedetailleerd beeldje met behulp van een 3D printer en in het atelier aan de Siriusdreef werken eigenaresse Marit Klooster en haar collega Jessica Schuiteboer het beeldje verder af.

“Met moderne apparatuur een product maken dat we aan de hand van traditionele beeldhouwmethodes verder kunnen uitwerken is voor mij een droom die uitkomt. Niet alleen is dit een unieke mogelijkheid mijn liefde voor digitaal design te kunnen combineren met mijn creatieve kant, maar bovenal is het overhandigen van de beeldjes aan onze zwangere klanten en het zien van hun vaak geëmotioneerde reactie onbeschrijfelijk mooi” zegt de Hoofddorpse onderneemster. Uit eigen ervaring weet Klooster hoe speciaal de periode rondom de zwangerschap is, zij zette het bedrijf afgelopen jaar namelijk op tijdens haar derde en naar eigen zeggen laatste zwangerschap.

Naast de zwangerschapsbeeldjes biedt gravida.nl nieuwe moeders vanaf december de mogelijkheid het klassieke moeder-kind beeldje te laten maken in een gepersonaliseerde versie met hun eigen baby. Hiermee heeft het bedrijf de primeur in Nederland.

Zwangere vrouwen in de Haarlemmermeer ontvangen de rest van dit jaar een korting van maar liefst €25 met kortingscode ‘HMEER19’ op de website van Gravida.nl

Eigenaresse Marit Klooster
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie