Verzamelpunt boodschappen
Verzamelpunt boodschappen Mevr. Hinderks

Geslaagde actie voor Voedselbank Haarlemmermeer in Zwanenburg

25 november 2019 om 00:48 Maatschappelijk Deel je nieuws

De actie voor de Voedselbank Haarlemmermeer bij Albert Heijn in Zwanenburg op zaterdag 23 november heeft in totaal 58 kratten aan boodschappen voor de Voedselbank opgeleverd. Hiermee kan gesproken worden van een prima opbrengst en een geslaagde actie. Deze actie werd voorbereid door de vrijwilligers van het uitdeelpunt in Halfweg o.l.v. Margreet Smit (voor inwoners van Halfweg, Zwanenburg en Spaardam)

Iedereen die hieraan heeft bijgedragen worden hartelijk bedankt voor hun vrijgevigheid. Ook Albert Heijn deed een belangrijke duit in de kratten, en leverde dus niet alleen de faciliteiten om deze actie te kunnen voeren. Albert Heijn Zwanenburg, hartelijk bedankt voor de bereidwilligheid om deze actie te mogen voeren in jullie winkel.

Omdat Sinterklaas en zijn zwarte Pieten deze zaterdag ook in Zwanenburg en Halfweg arriveerden, kwamen zij massaal onze actie ondersteunen, maar ik weet niet hoeveel pepernoten dat heeft opgeleverd. Meestal worden die gestrooid en dan blijven die niet lang genoeg houdbaar om uit te gaan delen.

Hoewel niet alle foto’s als even geslaagd kunnen worden beoordeeld, geven deze toch een impressie van deze dag. Aan het eind van de middag werd de opbrengst opgehaald door medewerkers van de Voedselbank Hoofddorp.

Voor meer informatie over de Voedselbank Haarlemmermeer zie: https://www.voedselbankhaarlemmermeer.nl/

Medewerkers Voetselbank
Groot deel van de opbrengst
Voedselbank chauffeur haalt opbrengst op
Medewerker Voetselbank
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie