flyer
flyer stichting Nabestaandenzorg

Inloopochtend ‘Verder na Verlies’

25 november 2019 om 08:39 Maatschappelijk Deel je nieuws

Vanaf maandag 2 december organiseert stichting Nabestaandenzorg in de Nieuwe Silo in Hoofddorp elke eerste maandag van de maand de inloopochtend ‘Verder na Verlies’. 

Inloopochtend ‘Verder na Verlies’ is een ontmoetingsplek waar nabestaanden in een ontspannen sfeer tijdens een kopje koffie of thee gedachten, ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen. Daarnaast kan tijdens de ochtend deel worden genomen aan het groepsgesprek.

Linda Frank van Stichting Nabestaandenzorg verwoordt: “We worden regelmatig gebeld door mensen die op zoek zijn naar contact met anderen die een dierbare hebben verloren. In de Haarlemmermeer was geen structurele plek waar nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar ervaringen en vragen kunnen delen. In overleg met Meerwaarde, stichting Maatvast en de gemeente Haarlemmermeer zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden.”

Frank vervolgt: “Met de inloopochtend willen we nabestaanden de gelegenheid bieden met elkaar in contact te komen en met elkaar in gesprek te gaan over wat hen is overkomen en wat een ieder nodig heeft om het veranderde leven aan te gaan.”

De inloopochtend Verder na Verlies is elke eerste maandag van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur in de Nieuwe Silo. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens de ochtend zijn gesprekspartners (professional en ervaringsdeskundig) aanwezig met wie individuele gesprekken kunnen worden gevoerd. Iedereen die behoefte heeft aan contact na een overlijden, hoe lang of kort geleden dat ook heeft plaatsgevonden, is van harte welkom.

Locatie: De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302, Hoofddorp

Voor vragen kunt u contact opnemen met Linda Frank, stichting Nabestaandenzorg, 
06 - 51 117282 of  023 - 8448 201 of kijk op www.stichting-nabestaandenzorg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie