logo
logo Graankorrel

De Graankorrel is verhuisd

25 februari 2020 om 18:25 Religie Deel je nieuws

Het zal u wellicht opgevallen zijn dat er al ruim een half jaar weer activiteit is rondom het oude gebouw van de Meerkerk aan de IJweg 1100.

De Christelijk Gereformeerde  Kerk ‘De Graankorrel’ heeft dit gebouw kunnen kopen om daar onze diensten te kunnen houden en ook als kerk actief te zijn in de wijk.

Aan de binnenkant is veel verbouwd en het is inmiddels zover klaar dat we onze eerste dienst er kunnen houden. Dit zal zondag 1 maart zijn om 10.00 uur. Daarna zal er iedere zondag om 10.00 uur een kerkdienst zijn waar iedereen natuurlijk van harte welkom is. Loop gerust eens naar binnen om kennis te maken.

Een officiële opening zal in de zomer zijn. Dan zal er ook gelegenheid zijn om bij ons binnen te lopen, een praatje te maken en rond te kijken onder het genot van een bakje koffie en wat lekkers. Daar zal later meer informatie over volgen.

Verder willen we ook diverse activiteiten organiseren in en rondom het gebouw en in de wijk. We willen een kerk zijn waar iedereen zich welkom weet. Zo hopen we op deze nieuwe locatie een goede buur te zijn voor de mensen in de omgeving. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. www.degraankorrel.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie