V.l.n.r. Annelies Osinga en Martin Verbeek
V.l.n.r. Annelies Osinga en Martin Verbeek Ton van der Horst

Adamas inloophuis weer 2 jaar mobiel met nieuwevolkswagen up!

19 maart 2020 om 15:30 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op 18 maart onthulde A-point de nieuwe Volkswagen Move-UP waar Adamas Inloophuis weer 2 jaar in mag rondrijden.


Bijzondere situatie
“Ondanks de bijzondere situatie waarin we nu leven is het ook heel fijn om ons nog steeds gesteund te voelen door ondernemers in de regio die Adamas een warm hart toedragen” aldus Annelies Osinga, leidinggevend coördinator Adamas Inloophuis. Op 18 maart nam zij de sleutel van de nieuwe Adamas Volkswagen UP in ontvangst van Martin Verbeek, sales manager bij A-point in Hoofddorp. 

Regionale samenwerking
“Het is een mooie regionale sponsorsamenwerking” vervolgt Osinga. “A-point uit Hoofddorp, kantoor Vierkant in Lisse en BLS reclame in Nieuw-Vennep zijn de vrienden achter deze Adamas auto. “Daar willen we ze graag voor bedanken en onze vormgever de Stijlerij heeft voor de auto weer mooie stickers ontworpen waardoor we goed zichtbaar zijn”, lacht Osinga. 

Ton van der Horst, vestigingsmanager Hoofddorp A-point voegt toe: “wij ondersteunen Adamas al jaren met een Volkswagen UP, omdat Adamas echt het verschil maakt voor mensen geconfronteerd met kanker”.

Samenhorigheid en verbinding
Ook nu het huis gesloten is bellen coördinatoren en vrijwilligers alle gasten op om te vragen hoe het met ze gaat en wat ze eventueel voor hen kunnen betekenen. Meditatie en yoga filmpjes worden gedeeld met de vaste yoga groepen, gasten zijn troostdiertjes voor kinderen thuis aan het breien. De samenhorigheid en verbinding blijft groot, ook al is het huis voor gasten gesloten.

Over het Adamas Inloophuis
Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen met kanker en hun naasten uit de hele regio van harte welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor. In het Adamas Inloophuis werken 90 vrijwilligers die 6.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 7.000 bezoeken begeleiden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie