Vrijwilliger Scouting, Achter laptop, in thema van Digitale Activiteiten
Vrijwilliger Scouting, Achter laptop, in thema van Digitale Activiteiten Timo Wilcke, instuurder persbericht

Vereniging Scouting Kagiwepi biedt digitaal spellen en programma aan

24 maart 2020 om 11:57 Verenigingen Deel je nieuws

NIEUW-VENNEP De Nieuw-Vennepse Scouting Vereniging, Kagiwepi, biedt vanaf heden digitaal het Scoutingspel aan haar jeugdleden aan. Net als vele andere verenigingen en organisaties in het land mogen zij voorlopig geen bijeenkomsten organiseren, maar dit weerhoudt de vrijwilligers niet om iets te betekenen voor de 170 leden.

 

Op maandag 24 maart is de webpagina online.kagiwepi.nl live gegaan. Hier biedt Kagiwepi spellen, programma en evenementen aan voor haar jeugdleden tussen de 5 en 18 jaar oud. Elke maandag worden er nieuwe activiteiten voor de komende week op de webpagina gezet, allemaal digitaal natuurlijk.

 

“Het is prachtig om te zien dat de vrijwilligers meteen actie hebben ondernomen om dit mogelijk te maken. Wij hebben meer dan 30 vrijwilligers die normaliter wekelijks onze jeugdleden een leuke tijd te bieden. Ondanks het feit dat wij ons in een bijzondere situatie bevinden, heeft dit de vrijwilligers niet afgeremd in hun drang om de kinderen vermaak te bieden” aldus Timo Wilcke, bestuurslid Scouting Kagiwepi.

 

“Voor veel van onze leden zijn niet alleen de scoutingbijeenkomsten weggevallen, maar ook hun onderwijs en mogelijkheid om bij vriendjes op bezoek te gaan. Wij willen graag iets voor de kinderen betekenen” vervolgt Wilcke.

 

Voor Scouting Kagiwepi en vele andere verenigingen is het onduidelijk wanneer zij weer bijeenkomsten mogen organiseren. Kagiwepi heeft meerdere evenementen moeten annuleren welke tussen nu en 31 mei zouden plaatsvinden.

 

Scouting Kagiwepi blijft de komende tijd een divers digitaal programma aanbieden. Door een variatie toe te brengen in het soort activiteiten wat zij aanbieden, hopen zij dat er voor ieder jeugdlid iets interessants tussen zit.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie