Een vrouw met een laptop, tablet en papier op tafel
Een vrouw met een laptop, tablet en papier op tafel Kaboompics (Pixabay)

Gratis webinar: Hoe kom je als gezin de corona-periode door?

25 maart 2020 om 09:39 Evenementen Deel je nieuws

Op maandag 30 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlemmermeer in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar over hoe om te gaan met de nieuwe situatie waarin kinderen en ouders thuis zijn met hun schoolopdrachten en werk.

Het is een pittige tijd waarin veel op je afkomt als ouder. Je moet je eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen, én je hebt de kinderen fulltime om je heen. Je hebt je eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar ziet ook die van de kinderen. Het CJG Haarlemmermeer wil jou als ouder ondersteunen met het gratis webinar ‘Hoe kom je als gezin de corona-periode door?’.

In dit webinar (een online lezing die je thuis volgt vanachter je computer, tablet of smartphone) helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s.

Dit webinar vindt plaats op maandag 30 maart van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor het gratis webinar kan via https://www.cjghaarlemmermeer.nl/gratis-webinar-hoe-kom-je-als-gezin-de-corona-periode-door/. Na aanmelding is het webinar nog een maand terug te kijken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie