Op je gemak, wanneer het jou uitkomt een energieadviesgesprek
Op je gemak, wanneer het jou uitkomt een energieadviesgesprek Bron: Freepik

Energieadviesgesprekken koopwoningen nu ook online

10 april 2020 om 11:43 Wonen Deel je nieuws

Nu we allemaal de hele dag thuis zitten, kunnen we wel wat energiebesparingstips gebruiken. Heb jij een koopwoning en wil je weten wat jij kunt doen om energie te besparen en zo jouw energierekening te verlagen? Vanaf nu kan een energiebesparingsadviesgesprek ook online plaatsvinden. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

De online energieadviseur

De voor dit voorjaar geplande adviesgesprekken aan huis kunnen op het moment - door de maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen - niet doorgaan. Nu iedereen de hele dag thuis zit, gaat ons energiegebruik omhoog. NMCX Centrum voor Duurzaamheid helpt bewoners met een koopwoning om de energierekening onder controle te houden.

Nieuwe inzichten in besparingsmogelijkheden

Het eerste online gesprek met een eigenaar van een koopwoning is inmiddels gevoerd: “Ik vond het adviesgesprek erg nuttig! Dankzij de camera kon ik de situatie in mijn huis goed laten zien en kreeg ik echt advies op maat. De adviseur hielp mij kritisch nadenken over besparingsmogelijkheden, die ik kan toepassen op een tempo en een manier waar ik me comfortabel bij voel. Sommige tips waren echt nieuw voor mij en ik ben erg benieuwd wat die opleveren aan besparing.”

Slim met energie

Door slimmer om te gaan met energie kun je per jaar veel besparen op je woonlasten. Bij een adviesgesprek kijkt een energieadviseur welke kleine maatregelen in jouw huis toe te passen zijn die snel resultaat opleveren. Ook krijg je handige tips over hoe je zuiniger kunt omgaan met verwarming, verlichting en ventilatie zonder dat dit ten koste gaat van het comfort in jouw woning.

Schrijf je nu gratis in voor een adviesgesprek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie