Hoofddorp Cityblog app
Hoofddorp Cityblog app Hoofddorp Cityblog

Hoofddorp Cityblog helpt met app Haarlemmermeerse horeca

4 mei 2020 om 00:18 Corona Deel je nieuws

Het lifestyle platform Hoofddorp Cityblog blogt normaliter over lokale hotspots en events, maar door de coronacrisis is opeens alles anders. Het blog toont nu mooie, originele en creatieve corona-initiatieven in en om Hoofddorp. Zo ontstond het idee voor een app die op één plek alle restaurants in Haarlemmermeer toont die nu take away en/of delivery aanbieden.

Thuis genieten

“Als de klanten niet naar de restaurants mogen, komen de restaurants het eten naar jouw keukentafel brengen. En hoe fijn voor ons thuisblijvers om te kunnen blijven genieten van al dat lekkers! Via deze app check je heel eenvoudig welke Haarlemmermeerse restaurants nu bezorgen en/of afhaalservice aanbieden. Hopelijk kunnen we snel de deuren weer platlopen bij onze restaurants! Tot die tijd blijven we kijken naar manieren om iets te kunnen bijdragen.”, aldus Daniëlle Meijer, oprichter van Hoofddorp Cityblog.

Support your locals

Daniëlle vervolgt: “De app is met 100% liefde voor de Haarlemmermeerse restaurants gemaakt. Deze gratis app biedt hen een plek om hun diensten aan te bieden om deze periode te overbruggen. Maar ze hebben jouw support nodig! Hoe? Door deze app zoveel mogelijk te delen én vooral lekker eten te blijven bestellen.” Ondertussen zijn er zo’n 40 horecaondernemingen aangesloten en komende periode zal de app verder worden uitgebreid.

Over ons

Hoofddorp Cityblog is jouw guide in en om Hoofddorp. Op hoofddorp.cityblog.nl ontdek je de leukste hotspots en events van Hoofddorp & omgeving. Eten & drinken, shoppen, uitgaan, lifestyle en kids. Wij weten waar je echt op zoek naar bent.

Download de Hoofddorp Cityblog app

Ga naar www.hoofddorp.cityblog.nl/app

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie