Bookstore Day zaterdag 12 september
Bookstore Day zaterdag 12 september Sjoerd Agterhof

Bookstore Day bij Boekhandel Jaspers

8 september 2020 om 10:11 Winkels Deel je nieuws

Op zaterdag 12 september 2020 vindt de vierde Nederlandse editie van Bookstore Day plaats. In totaal doen zo’n 150 zelfstandige boekwinkels door het hele land aan Bookstore Day mee. Boekhandel Jaspers doet al vanaf de eerste editie ieder jaar mee.

Volgens Sjoerd Agterhof van Boekhandel Jaspers is Bookstore Day een van de allerleukste dagen van het jaar in de boekhandel. Voor kinderen ligt daarom het prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert Alles is reden voor een feestje op Bookstore Day in de winkel voor maar € 7,50 in plaats van de normale prijs € 14,50. Ook komt Annemarie van der Eem om 11.00 uur op bezoek. Zij schreef het prentenboek Ik wil een leeuw en publiceerde kort geleden het tweede deel van de succesvolle serie over De Berries. Aanraders voor iedereen vanaf een jaar of 8 die houdt van hockey, voetbal of van een spannend boek! En wat dacht je van een gratis Waanzinnige boomhut t-shirt bij aankoop van het nieuwste deel De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen!

Vanaf 9 uur worden de gesigneerde uitgaven, dagkoopjes en exclusieve uitgaven voor Bookstore Day verkocht. Gesigneerde uitgaven zijn er van bijvoorbeeld Joie de Vivre van Sacha de Boer en Mijn moeders strijd van Murat Isik. Dagkoopjes zijn bijvoorbeeld,

De hemel verslinden van Paolo Giordano. Dit boek kost op Bookstore Day maar € 9,99 in plaats van € 24,90. Verschillende boeken David Mitchell in hele mooie gebonden uitvoering zijn deze dag geen € 29,99, maar € 12,99 en de thriller Witte dood van Robert Gailbrath (pseudoniem J.K. Rowling) is dan maar € 8,99 in plaats van € 22,99.

Onder de exclusieve uitgaven die speciaal voor Bookstore Day gemaakt worden bevinden zich onder andere een selectie van Geheime voetnoten van Arnon Grunberg en Brievenselectie P.S. van Jet Steinz en een exclusieve uitgave van Nicolien Mizee.

Van 14.30 tot 15.30 is auteur Astrid Harrewijn op bezoek bij Boekhandel Jaspers. Ze signeert haar nieuwe boek De stroopwafelshop en bij dat boek horen natuurlijk lekkere stroopwafels.

Vanaf 15.00 uur is het happy hour. Alle Parker pennen zijn tussen 15.00 en 17.00 uur te koop met 50% korting! Uw korting per pen kan oplopen tot boven de € 200,-! Natuurlijk houden we ons bij de auteursbezoeken en activiteiten aan de anderhalvemetermaatregel.

Astrid Harrewijn signeert haar nieuwe boek De stroopwafelshop
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie