Mariëtte, Moses en de kinderen van kindertehuis Hanukkah in Ghana hopen op veel stemmen. Stem via mchildcare.nl of scan de QR-code op de foto
Mariëtte, Moses en de kinderen van kindertehuis Hanukkah in Ghana hopen op veel stemmen. Stem via mchildcare.nl of scan de QR-code op de foto S. Hof

Stichting Mariëtte's Child Care deelnemer KRO-NCRV actie Warm Hart

12 september 2020 om 14:31 lokaal Deel je nieuws

Hoofddorp - 12 september 2020

KRO-NCRV schenkt elk jaar een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere wijze bijdragen aan een warme en zorgzame samenleving. Hoofddorpse Sandy Hof-Teeuwen heeft voor deze actie Stichting Mariëtte’s Child Care aangemeld, omdat zij deze stichting een warm hart toedraagt. De stichting is door haar aanmelding genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV. De goede doelen met de meeste stemmen maken kans op één van de geldprijzen van 10.000, 5.000 of 2.500 euro.

Stichting Mariëtte’s Child Care maakt graag kans op deze geldprijs om het werk van Sandy’s vriendin Mariëtte Krouwel in haar kindertehuis in Ghana te ondersteunen. Mariëtte vertrok op 19-jarige leeftijd naar Ghana om als vrijwilligster te werken in een kindertehuis en heeft vervolgens haar eigen kindertehuis, Hannukah genaamd, gebouwd in Sunyani, een plaats in Ghana. In hun eigen kindertehuis dat in 2006 is geopend, hebben Mariëtte en haar Ghanese man Moses de zorg over 44 kinderen. Ook bouwden zij een basisschool en middelbare school voor de kinderen uit het kindertehuis en omgeving.

“Het te winnen geldbedrag zou voor de stichting zeer welkom zijn”, aldus Sandy. “In deze periode van de corona-crisis heeft de stichting de inkomsten aanzienlijk zien teruglopen. Alle sponsorevenementen die gepland stonden zijn geannuleerd en vrijwilligers die naar Ghana zouden afreizen hebben dit moeten afzeggen. De kosten moeten echter wel betaald worden. Jaarlijks hebben zij minimaal 125.000 euro nodig voor eten, drinken, onderhoudskosten, elektriciteits- en ziekenhuiskosten en de twee scholen. Ik hoop dan ook dat veel mensen de moeite nemen om op Stichting Mariëtte’s Child Care te stemmen.”.
 

Wilt u helpen? U kunt stemmen via de volgende link:
https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/stichting-mari%C3%ABttes-child-care 
Of scan de QR-code in de foto bij dit artikel.

U krijgt een mail om uw stem te bevestigen. Bevestig ook echt uw stem anders telt deze niet mee.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie