grand opening modelbouw club vmwh op nieuwe locatie in het nederlands transport museum

17 september 2020 om 13:45 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Graag uw aandacht voor het volgende:

Op zondag 27 september aanstaande houdt de Vereniging van Modelbouwers en Wargamers Haarlemmermeer Open huis, en wordt de nieuwe hobbyruimte in het Nederlands Transport Museum feestelijk in gebruik genomen met een Grand Opening. Gedurende de hele dag wordt er door meer dan 30 modelbouwers aan hun modellen gewerkt, zijn er demonstraties van onze Wargamers, is er een tombola, en verkoop van bouwpakketten, boeken en andere modelbouwtoebehoren. Hiervoor zijn diverse handelaren uitgenodigd, en zullen onze leden ook het een en ander verkopen. Gewone corona maatregelen zijn van kracht: Houd de benodigde afstand, er is een ingaande en uitgaande route langs de in een groot carré opgestelde tafels.

Dit geheel vindt plaats op de eerste verdieping van het Nederlands Transport Museum, Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ te Nieuw-Vennep. 

Klein stukje Geschiedenis: De VMWH is officieel opgericht in 1994, en heeft tot begin dit jaar de werkavonden gehouden in de Nieuwe Silo in Hoofddorp. Vanwege ruimtegebrek werd er al wat langer uitgekeken naar een grotere ruimte. Deze werd gevonden in het NTM, waar gedurende een groot deel van 2019 puin geruimd en daarna verbouwd werd. Medio maart zouden wij de ruimte in gebruik nemen, maar dit werd door het corona virus vertraagd tot Juli 2020. Vanaf die maand zijn we iedere donderdagavond open voor onze werkavonden, en is er vanaf augustus ook de zondag opengesteld voor onze leden. Lidmaatschap kost slechts 30 Euro per jaar. Zie verder www,vmwh.nl.

 

Verdere inlichtingen via erhart@quicknet.nl of telefoonnummer 06-24468555 (niet voor publicatie)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie