thema Compositie van 5 dingen
thema Compositie van 5 dingen Saskia Tempelman

expositie de fotogroep van november t/m december

20 oktober 2020 om 19:11 lokaal Deel je nieuws

Ondanks Corona is De Fotogroep het afgelopen jaar actief geweest. Maandelijks kwamen zij (online) bij elkaar om hun foto's -naar een opgegeven thema- te bespreken. De themakeuze laat een brede oriëntatie zien.

Achtereenvolgens kwamen aan bod: Beweging, Veiligheid, Van Bovenaf, Compositie van 5 dingen, Markt, Corona, 75 jaar Vrijheid en Water.

 

Uit het gemaakte werk hebben de 11 leden een keuze gemaakt van foto's die op de expositie te zien zijn. De beelden willen verrassen, soms ontregelen of de wereld van een andere kant laten zien, maar altijd het verhaal van de fotograaf overdragen. Daar gaat het om bij fotografie.

 

Als je dit aanspreekt kunt je op de tentoonstelling je belangstelling kenbaar maken, want er is nog ruimte voor enkele nieuwe leden.

 

De tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Centraal Service Punt, Kerklaan 6 te Bennebroek van 08.30 tot 12.30 uur.

 

De tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Centraal Service Punt, Kerklaan 6 te Bennebroek op werkdagen van 8.30 - 12.30 uur in november en december

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie