nvt
nvt Nvt

Scrabble toernooi voor renovatie dorpshuis Abbenes Het Praatpunt

10 januari 2021 om 19:54 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

We gaan scrabbelen. Van16 t/m 23 januari ga je 6 potjes scrabble spelen in de app Wordfeud. Degene met de hoogste totaalscore is de winnaar. De opbrengst is voor de renovatie van het dorpshuis in Abbenes.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de Wordfeudapp (gratis te downloaden) speel je 1 tegen 1. Van tevoren krijg je 6 namen/mailadressen van door, zodat je weet tegen wie je gaat spelen en je tegenstander zelf kunt opzoeken.

Wanneer je begint met spelen hoef je het spelletje niet op 1 dag af te maken. Je moet de volgende beurt wel binnen 72 uur gedaan hebben, anders wordt het spel automatisch beëindigd. En ze dienen uiterlijk 23 januari uitgespeeld te worden.

Aan het einde van elk spel maak je een printscreen en mail je deze naar wordfeudabbenes@outlook.com. Degene met de meeste overwinningen en meeste punten, wint het toernooi.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 14 januari door te mailen naar Annelies Teunissen: wordfeudabbenes@outlook.com.

Zet hierin je gebruikersnaam en mailadres, telefoonnummer voor een tikkie, eventueel voorkeur tegen wie je wilt spelen en je niveau; starter of gevorderde.

Kosten

De kosten voor dit toernooi zijn €5,= per deelnemer. De opbrengst van dit toernooi komt volledig ten behoeve van de renovatie van dorpshuis ‘Het Praatpunt’ in Abbenes. 

Voor meer informatie: https://abbenes.net/Dorpsraad/Renovatie-dorpshuis/

Wat je moet weten:

- Je kunt maximaal 25 potjes tegelijk spelen in de app. Zorg dus dat je niet te veel potjes hebt open staan op 16 januari, zodat deze 6 potjes gespeeld kunnen worden.

- Je moet binnen 72 uur na de laatste set weer spelen, anders wordt het spel automatisch beëindigd.

We doen dit toernooi voornamelijk voor de fun. En toch word je fanatiek bij zo’n spelletje. Het is een spel waarbij vals gespeeld kan worden. Gebruik je te veel onbekende woorden of speel je op een andere manier vals, dan word je gediskwalificeerd.

- Je krijgt uiterlijk 16 januari een mail waarin je tegenstanders bekend worden gemaakt.

- Op zaterdag 23 januari moet het laatste potje gespeeld zijn. 

- Om een nieuw spel aan te maken druk je op ‘+’ rechts bovenin en kies Wordfeud-vriend. We spelen op het ‘standaard’ spelbord.

Meer informatie nodig ?
E-mail dan naar : Annelies Teunissen: wordfeudabbenes@outlook.com

Alleen doneren mag ook op :

Rekening nummer NL08 INGB 0002 377 831 

 tnv Stichting Dorpshuis Abbenes ovv Renovatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie