Kaj Munk College schoolgebouw
Kaj Munk College schoolgebouw Paul Tolenaar

Zin in een uitdaging? Doe mee aan de Challengemiddag op het Kaj Munk College

22 januari 2021 om 10:59 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

HOOFDDORP - Op woensdag 27 januari 2021 organiseert het Kaj Munk College een online Challengemiddag voor leerlingen van groep 7 en 8. Zo krijgen zij de kans op een informele manier kennis te maken met het Kaj Munk College. Inschrijven kan via https://bit.ly/3p9X1Fw 

Tijdens de Challengemiddag maken leerlingen kennis met een aantal docenten van het Kaj Munk College. Dit keer geven ze geen les, maar dagen ze de deelnemers uit een challenge te doen die past bij hun vak. Een aantal leerlingen van Kaj Munk laat live zien hoe zij de challenges aangaan, terwijl de deelnemers thuis de challenges uitvoeren. Als zij een challenge goed hebben uitgevoerd, maken ze kans op mooie prijzen.

De middag start om 12.30 uur met het ophalen van een challengebag. In de challengebag zitten materialen die nodig zijn om de challenge uit te voeren.

De online challenge begint om 14.30 uur en wordt deels live georganiseerd. Een aantal docenten presenteert van te voren opgenomen challenges. Het zijn challenges die gemakkelijk zijn uit te voeren met huis, tuin en keukenmateriaal en maximaal vijf minuten duren. Aan het einde van de dag kunnen de leerlingen foto’s van de uitgevoerde challenges via Whatsapp naar het Kaj Munk sturen. Onder de ingezonden foto’s worden enkele mooie prijzen verloot.

Als laatste onderdeel staat een online vragenuur op het programma. Brugklasleerlingen, docenten, teamleiders en de rector zitten vanaf 15.30 uur klaar om vragen van leerlingen en hun ouders te beantwoorden via de chat en via WhatsApp.

Neem voor meer informatie contact op met Jacco van der Weijden, teamleider, Email: J.vanderWeijden@kajmunk.nl, Tel: 023 – 561 61 98.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie