Prakkie Hoofddorp
Prakkie Hoofddorp MF

Oproepje en Nieuws PRAKKIE HOOFDDORP

12 februari 2021 om 12:42 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Oproep Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of iets lekker. Helaas is dit voor onze gezinnen in de “Verborgen Armoede”  niet het geval.

Toch willen wij iets extra’s betekenen voor onze gezinnen voor Valentijnsdag.

Als u ons hiermee kan helpen zou dat helemaal geweldig zijn.

Op Birkholm 88 en op de Etta Palmstraat 220 kunnen er spullen worden ingeleverd.

Jeugdland Hoofddorp gaat samen werken met Prakkie Hoofddorp.

Er is een grote sociale en economische crisis gaande. Jeugdland Hoofddorp is als een van de weinige organisaties open op dit moment. Dit voorrecht willen wij zoveel delen met andere organisaties. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Prakkie Hoofddorp. Prakkie Hoofddorp zet zich in voor mensen die niet in aanmerking komen voor de voedselbank terwijl ze echter heel weinig geld te besteden hebben. Bij Prakkie Hoofddorp kunnen mensen dus een pakket aanvragen met voedsel, schoonmaakmiddelen en verzorgingsmiddelen. Ook worden er regelmatig warme maaltijden aangeboden om gratis op te halen.

Jeugdland Hoofddorp is vanaf morgen elke Zaterdag inzamelpunt voor voedsel (let wel even op de houdbaarheidsdatum alstublieft), maar ook schoonmaakmiddelen of verzorgingsproducten. **Redenburgsingel 100 te Hoofddorp** Prakkie Hoofddorp komt deze ingezamelde producten dan direct na sluitingstijd ophalen om te verwerken in de pakketten. We hopen elke zaterdag heel veel voedsel, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten te verzamelen omdat wij denken dat Prakkie Hoofddorp heel goed werk doet voor mensen die het anders misschien niet eens elke dag een warme maaltijd op tafel kunnen zetten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie