Patisserie Rogier nieuw in Hoofddorp Winkelstad

5 oktober 2021 om 15:43 Zakelijk Deel je nieuws

Per 1 oktober hebben Jacqueline en Rogier The Pastry Kitchen aan de Kruisweg in Hoofddorp Winkelstad overgenomen en zal deze mooie patisserie een verjonging ondergaan. Rogier is een echte vakman, vanaf jongs af aan heeft hij verschillende stappen gezet om uiteindelijk een eigen patisserie te starten. Hij heeft o.a. de Gouden Gard gewonnen, bij Huize van Wely, Huis ter Duin en Tummers gewerkt. 

Vincent en Marijke

Van Tummers kent hij Vincent en Marijke. Vincent en Marijke hebben een mooie leeftijd om de zaak over te doen naar de jongere generatie. Uiteindelijk is Rogier de gelukkuge nieuwe naamgever aan en is de winkel omgedaaopt naar Patisserie Rogier.

De liefde voor mooie patisserie

Jacqueline werkt al een lange tijd in het onderwijs, als docent economie en economie & ondernemen. Samen met Rogier vormt dit een mooie combinatie om een eigen bedrijf te runnen. Door Rogier is zij aangestoken voor de liefde van mooie patisserie.  

Hoge kwaliteit voor een breder publiek

De producten zullen van hoge kwaliteit blijven, maar naast het huidige assortiment gaan zij inspelen op een breder publiek. Een groter assortiment (verschillende soorten koeken en producten to-go) en meer gebruik maken van de koffie/thee faciliteiten. Klanten komen bij Patisserie Rogier voor hoogstaande patisserie, goede koffie een rustig moment, of een koek en een snelle koffie/thee to-go. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie