Joannes de Doper kerk weer open.

2 juli 2020 om 10:08 Religie Deel je nieuws

Het heeft even geduurd maar gelukkig mogen we vanaf deze week weer naar de kerk op zaterdag 19:00 uur en zondag 10:00 uur. Zij het wel met beperkingen natuurlijk. Zo is er een maximum van 100 kerkgangers en moeten we ten alle tijden de 1,5 meter aanhouden.

Ook moeten we vooraf te reserveren voor plaatsen om dit alles in goede banen te leiden. Dit kan online via onze website www.hjoannesdedoper.nl. 

Elke week zal vanaf de woensdag voor het weekend gereserveerd kunnen worden voor de vieringen op zaterdag (19:00 uur) en zondag (10:00 uur).  

We blijven (voorlopig) ook de vieringen uitzenden via livestream op YouTube. Voor diegene die nog niet naar de kerk kunnen komen. Livestreams zijn te vinden via deze link: http://www.youtube.com/JoannesdeDoperHoofddorp

Ook is onze kerk open voor stilte, gebed of het opsteken van een kaarsje. Dagelijks van 11:00 t/m 14:00 uur. Iedereen is van harte welkom in zonze kerk en er is ook altijd wel een van de paters SVD beschikbaar voor een gesprek als daar behoefte aan is. 

Online reserveren via onze website, Joannes de Doper Hoofddorp
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie