Boekcover
Boekcover Hans Westerink

Hoofddorpse geeft zelf een boek uit

26 juli 2020 om 08:59 Column Deel je nieuws

De Hoofddorpse Denise Hagmeijer (39) heeft een boek uitgegeven: De Duikelaar, omgaan net codependentie, narcisme, relatieverslaving en complex trauma in de praktijk. 

Hoe ziet je leven eruit als relatieverslaafde codependent? Hoe deal je met de trauma's die je hebt opgelopen? Denise doet een boekje open en deelt in haar geillustreerde columns een jaar van haar leven met codependentie, relatieverslaving en complex trauma en haar omgang met narcisme. Denise is een alleengaande moeder van twee puberdochters, die een knipperlichtrelatie onderhoudt met P. In het verleden is Denise een aantal keren uitgevallen met een burn-out, waaronder C-PTSS verstopt lag. In dit boek beschrijft zij de stappen in haar persoonlijke herstel van een moeilijke jeugd en ingewikkelde relaties. De lezer volgt haar op de voet. En wordt, net als Denise zelf, heen en weer geslingerd tussen schaterlach en wanhoop. Denise leert zichzelf steeds beter kennen en oefent met haar behoeftes, wensen, grenzen en gevoelens. Ze valt om en krabbelt op. Ze leert en probeert. En baant zich al duikelend een weg naar een beter leven.

'De Duikelaar' (ISBN: 9789464059380) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is als e-book te koop bij https://www.bol.com/nl/b/brave-new-books/8892641/. Prijs: €7,99

Over Denise Hagmeijer Denise Hagmeijer is in 1981 in Zaandam geboren. Ze heeft na het atheneum psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden, maar moest haar studie na het derde jaar staken door haar eerste burn-out. Na diverse baantjes te hebben gehad, begon zij in 2016 met het schrijven van artikelen over codependentie, narcisme, relatieverslaving en complex trauma, waar zij inmiddels ruim 500.000 lezers mee heeft weten te bereiken via de website van Infonu. Daarnaast schrijft Denise populaire columns over haar herstel voor Lef Magazine, GGZ inGeest, en het vaktijdschrift GZ Psychologie. Zowel bij haar artikelen als bij haar columns plaatst Denise eigen illustraties. Denise woont in Hoofddorp. Ze is alleengaande moeder van twee puberdochters en werkt in de GGZ.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie