SCW is er klaar voor!

3 augustus 2020 om 16:13 Voetbal Deel je nieuws

Augustus is begonnen, de spelers laten zich steeds meer op het sportcomplex zien, er wordt gewerkt aan de conditie,  trainers hebben overleg, het veld wordt nog eens extra nagelopen en de supporters… die  kijken vol verwachting naar de eerste wedstrijd uit. Dit zijn de eerste tekenen dat het weer gaat beginnen. De selectiespelers zullen zich deze week melden voor de eerste training.

SCW gaat van start en ze hebben er weer zin in!!!!

 

Dit jaar is de start er één met een Corona uitdaging.

Hoe kun je er voor zorgen dat een vereniging op een verantwoorde manier open kan gaan en open kan blijven!  Deze vraag stellen we aan Peter van veen, voorzitter SCW.

Dit doen we met elkaar door aan de regels te houden en onze verantwoordelijkheid te nemen.

 

Het ontvangen van grote groepen mensen op ons mooie sportcomplex vergt in deze tijd een intensieve(re) voorbereiding.  Het bestuur heeft met diverse commissies overleg gehad om zo tot een goed plan van aanpak te komen. We hopen corona buiten de deur te houden en dat kan met heldere regels en richtlijnen en vooral ons eigen gedrag.

 

Zoals bij alles wat anders is dan normaal, is dat best even wennen en zullen mensen zich moeten aanpassen.  De één gaat dat makkelijker af dan de ander, dat is nu eenmaal zo. Bij SCW geloven we dat mensen heel goed begrijpen dat we met elkaar zorgen voor een veilig complex en sportklimaat. Juist ook nu in coronatijd.

We proberen alle bezoekers van te voren goed in te lichten over de maatregelen.  Dit wordt onder andere gedaan via de site, facebook, diverse groepsapps senioren en via de jeugdafdeling. Leuk om te vermelden is dat een nog steeds groeiende groep supporters zich heeft verenigd in een supporters SCW app groep. Wout Oor is beheerder van de app groep en brengt tijdens de wedstrijden verslag uit en informeert de supporters wanneer nodig.  In dit geval maken we dan ook dankbaar gebruik van deze appgroep.

 

De bekende richtlijnen (1,5 meter, bij klachten thuisblijven etc.) worden aangehouden, daarnaast wordt er nagedacht over het gebruik van de kleedkamers. De kantine gaat open met duidelijke looproutes zodat onze leden en gasten een drankje kunnen bestellen en deze buiten kunnen consumeren. De zitplaatsen zijn buiten, de keuken blijft gesloten. Er worden alleen voorverpakte belegde broodjes verkocht. De bar sluit voorlopig om 18.00 uur. Zodra blijkt dat het bedachte concept werkt en de regels goed nageleefd worden kunnen we

uitbreiden naar onder andere een langere openingstijd. 

De SCW slogan  “SCW is van ons allemaal” betekent dat we met elkaar SCW draaiend houden. Juist ook nu. We vragen dan ook aan onze leden en gasten met elkaar de richtlijnen te volgen en te handhaven. Zaterdag 8 augustus speelt SCW 1 hun eerste wedstrijd.

MidWest Cup 2020/2021:  SCW1 – Terrasvogels  14.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd. SCW is er klaar voor. Laat het seizoen maar beginnen!!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie