adoptieboom cadeaupakket
adoptieboom cadeaupakket Sandra Willems

Gééf nu een feest, dat kan wel!

20 oktober 2020 om 17:33 Zakelijk Deel je nieuws

De plukperiode op landgoed de Olmenhorst is bijna ten einde. De 65.000 appel- en perenbomen zijn door adoptiehouders, bezoekers van de Zelfpluk en het eigen plukteam bijna allemaal leeggeplukt. Tot en met 25 oktober kan je nog elke dag plukken tussen 10.00-17.00 uur maar dan is het uit met de plukpret.

Uiteraard zijn er nog diverse soorten biologische appels en peren te koop in de Fruitloods. Veel Olmenhorst fruit wordt nu lekker koel opgeslagen en vanuit daar verkocht aan diverse groothandels. Ook wordt er van het biologische fruit sap, jam en appelstroop gemaakt.

Normaal gesproken loopt het plukseizoen over in de kerstborrels en andersoortige eindejaarsafsluitingen.

Voorlopig kan dit door corona niet plaatsvinden of aarzelt men met boeken. Het is goed om te weten dat Olmenhorst flexibel is met het eventueel doorschuiven van een gepland event. Maar wat wel mogelijk is, is een feest géven.

Nú laten plaatsvinden is een lastige maar je kunt daadwerkelijk wel een feest cadeau geven.

Er zijn diverse pakketten samengesteld waaronder een Olmenhorst cadeaupakket met een adoptie appelboom. Voor oogstjaar 2021, om dan samen de vruchten te plukken.

Samenkomen in de mooiste tijd van de boomgaard op Landgoed de Olmenhorst is echt een feest. Naast dat je in het najaar je eigen bomen kunt plukken kan je de ontvangst aankleden met taart, borrel, diner/bbq of feest in het Boshuis midden in de perenboomgaard of combineer het met een vergadering of presentatie.

Je kunt de boom voor één jaar cadeau doen maar de verbinding groeit als je meerdere oogsten met elkaar meemaakt.

Meer informatie over de Olmenhorst pakketten kan je vinden in onderstaande link.

https://www.olmenhorst.nl/zakelijk/relatiegeschenken/

Wil je net iets anders dan overleggen we graag.

Met de een relatiegeschenk, cadeaupakket van de Olmenhorst draag je bij aan de ontwikkeling van biodiversiteit en duurzaamheid. Zodat we het authentieke landgoed met 65.000 biologische appel-en perenbomen, monumentale boerderijen kunnen behouden en verbeteren voor de generaties na ons.

 

 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie