attentie voor de vrijwilligers Zonnebloem afdeling Hoofddorp
attentie voor de vrijwilligers Zonnebloem afdeling Hoofddorp vrijwilliger Zonnebloem

Vrijwilligers Zonnebloem bedankt! Albert Heijn bedankt!

26 oktober 2020 om 16:57 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen week zijn de 60 Zonnebloem-vrijwilligers van afdeling Hoofddorp verrast met een doosje chocolade. Ondanks alle coronabeperkingen hebben zij de afgelopen maanden hun uiterste best gedaan het contact met de ruim 200 gasten te onderhouden en dat verdiende een attentie.

Ook voor de Zonnebloem-gasten konden alle activiteiten die voor dit jaar gepland stonden niet doorgaan. Dus moesten er alternatieven worden bedacht om de gasten toch de zo gewenste aandacht te geven. Zo gingen de vrijwilligers regelmatig op bezoek. Soms mochten ze niet verder dan de voordeur, dan weer wel naar binnen maar op afstand of zoals nu met mondkapje als extra bescherming. Daarnaast pakten de vrijwilligers wat vaker de telefoon, stuurden een kaartje of brachten een kleine attentie. Dit alles wordt natuurlijk heel erg door de gasten gewaardeerd.

En dus was het nu tijd om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. De Zonnebloem mag al jaren bij de 4 filialen van Albert Heijn in Hoofddorp langskomen voor prijsjes bij de bingo die 4x per jaar wordt georganiseerd. Dit jaar vanwege Corona geen bingo, maar wel een mooie sponsoring van Albert Heijn: doosjes Merci voor de gewaardeerde vrijwilligers, Bedankt!!

attentie voor de vrijwilligers Zonnebloem afdeling Hoofddorp
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie