Entree Landgoed de Olmenhorst
Entree Landgoed de Olmenhorst sandra Willems

Het hele jaar van harte welkom op Landgoed de Olmenhorst

19 januari 2021 om 10:47 Lokaal Deel je nieuws

Vaak wordt de vraag gesteld of het landgoed geopend is. En dat is zeker zo. Jaarrond is het landgoed, prive-eigendom van de Familie de Clercq, van zonsopgang tot zonsondergang opengesteld om te wandelen, voor kinderen om te struinen, een speurtocht te doen of om te spelen in de speeltuin.

Hoewel de horeca gesloten is, is de de winkel van de Fruitloods geopend van woensdag tm zondag van 11.00-17.00 uur. Hier kan je echt nog in alle rust winkelen. Er worden ook niet meer dan 8 personen tegelijkertijd binnen gelaten maar eigenlijk is het nooit zo druk.

In de winkel kan je alles kopen voor een complete maaltijd zoals biologische groenten, aardappels en vlees van de Dubbeldoel koe maar ook ingredienten voor een heerlijke pasta. Verder wordt er iedere week een dagverse soep en maaltijd voor thuis gemaakt en kan je er terecht voor allerlei delicatessen, Olmenhorst biologisch fruit en producten.

Iedere twee weken wordt er een Appel drive-through georganiseerd waar je makkelijk en voordelig een voorraad biologische appels, peren en producten kunt ophalen. Vooraf bestel en betaal je eenvoudig via het formulier op de site Olmenhorst.nl onder activiteiten, drive-through.

De eerstvolgende drive-through is 23 januari as.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie