DONATIE KIST PRAKKIE HOOFDDORP
DONATIE KIST PRAKKIE HOOFDDORP MF

Nieuwe DonatieKrat PRAKKIE HOOFDDORP

28 februari 2021 om 17:29 Lokaal Deel je nieuws

HOOFDDORP: Aangezien sommige mensen donaties liever anoniem willen brengen merkte wij dat de krat die op de Birkholm 88 stond te klein was, waardoor ze alsnog aan moesten bellen om de boodschappen te doneren voor de gezinnen van PRAKKIE HOOFDDORP in de “verborgen armoede”.

Vandaar staat er vanaf vandaag een grotere kist waar spullen makkelijker anoniem  gedoneerd kunnen worden.  Uiteraard mag dit ook nog door aan te bellen.

Wij kunnen nog steeds vele spullen gebruiken om de gezinnen wekelijks te kunnen voorzien van een pakket met boodschappen. Te denken aan houdbare spullen bv. Soep, groente, fruit en vis in blik. Potjes of pakjes  broodbeleg enz enz enz. Of schoonmaakmiddelen bv. Wasmiddel, wasverzachter, allesreiniger, bleekmiddel enz enz. Verzorgingsproducten bv. Shampoo, zeep, scheerpullen enz enz.

Op woensdag hebben wij onze vaste uitgifte dag, aangezien we de woensdagen brood krijgen om uit te delen van Bakkerij Gorthuis. Verse groente en fruit zijn wij op de dinsdag en woensdag ook erg blij mee omdat we deze dan op de woensdagmiddag kunnen verdelen.  Alles is welkom.

Hopelijk door deze grotere kist is de stap voor vele makkelijker om anoniem spullen te kunnen doneren.

Ook komen er mooie nieuwe ontwikkelingen rondom PRAKKIE HOOFDDORP, wij houden jullie hiervan op de hoogte, blijf ons vooral volgen op onze facebookgroep of op onze website !!!

FACEBOOK: www.facebook.com/groups/prakkie.hoofddorp

WEBSITE : www.prakkiehoofddorp.wixsite.com/hulp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie