nvt
nvt OEV Abbenes

Online Scrabble (Wordfeud) toernooi voor renovatie dorpshuis Het Praatpunt in Abbenes

7 maart 2021 om 16:59 Lokaal Deel je nieuws

Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes gaat een online Scrabble (Wordfeud) toernooi organiseren en de opbrengst is voor de renovatie van dorpshuis Het Praatpunt.

Van zaterdag 27 maart tot en met zaterdag 3 april ga je 6 potjes scrabble spelen in de app Wordfeud. Degene met de hoogste totaalscore is de winnaar. 

Kosten:
De kosten voor dit toernooi zijn €5,= per deelnemer. De opbrengst van dit toernooi komt volledig ten behoeve van de renovatie van dorpshuis ‘Het Praatpunt’ in Abbenes. In ons dorp zijn geen voorzieningen en het dorpshuis is dan ook het centrale punt van Abbenes. Het Praatpunt heeft activiteiten voor alle leeftijden en doelgroepen. De modernisering moet er ook mede voor zorgen dat de laagdrempeligheid voor de alle doelgroepen toeneemt.
Voor meer informatie: https://abbenes.net/Dorpsraad/Renovatie-dorpshuis/

Aanmelden:
Aanmelden kan tot en met 25 maart door te mailen naar Annelies Teunissen: wordfeudabbenes@outlook.com

Zet hierin je gebruikersnaam en mailadres welke je gebruikt in Wordfeud, telefoonnummer voor een tikkie, eventueel voorkeur tegen wie je wilt spelen en je niveau; starter (gemiddeld minder dan 350 punten per potje) of gevorderde (gemiddeld meer dan 350 punten per potje).

Wat je moet weten:
- Je kunt maximaal 25 potjes tegelijk spelen in de app. Zorg dus dat je niet te veel potjes hebt open staan op 27 maart, zodat deze 6 potjes gespeeld kunnen worden.
- Je moet binnen 72 uur na de laatste set weer spelen, anders wordt het spel automatisch beëindigd.
- We doen dit toernooi voornamelijk voor de fun. En toch word je fanatiek bij zo’n spelletje. Het is een spel waarbij vals gespeeld kan worden. Gebruik je te veel onbekende woorden of speel je op een andere manier vals, dan word je gediskwalificeerd.
- Je krijgt uiterlijk 27 maart een mail waarin je tegenstanders bekend worden gemaakt.
- Op zaterdag 3 april moet het laatste potje gespeeld zijn. Kijk halverwege de week even hoe ver een potje gevorderd is.  Spreek eventueel met elkaar een tijdstip af om het potje tijdig af te kunnen ronden.
- Om een nieuw spel aan te maken druk je op ‘+’ rechts bovenin en kies Wordfeud-vriend. We spelen op het ‘standaard’ spelbord.
- Je mag dus je voorkeur opgeven tegen wie je speelt. We kunnen hierin niets garanderen, maar we proberen in ieder geval dat je tegen 1 voorkeurspeler speelt.

Meer info op : https://www.abbenes.net/Dorpsraad/wordfeud1/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie