DONATIE PRAKKIE HOOFDDORP
DONATIE PRAKKIE HOOFDDORP MF

Vier maanden actief voor gezinnen in de "Verborgen Armoede" Haarlemmermeer

19 maart 2021 om 18:04 Lokaal Deel je nieuws

HOOFDDORP, 19 maart 2021

Vandaag 4 maanden geleden kreeg de Facebookgroep ??PRAKKIE HOOFDDORP ?? een hele andere wending. Van het plaatsen en op laten halen van de “Prakkies” gingen we leden in de “verborgen armoede” wekelijks voorzien van groente en fruit. Dit varieerde van snijbonen tot mandarijnen tot avocado’s etc. Helaas werd dat in het nieuwe jaar minder. Dus besloten wij op een andere manier onze leden te voorzien van wekelijks een tas(je) met houdbare levensmiddelen. Gesteund door enkele middenstanders    en particulieren uit de Haarlemmermeer is dit tot nu toe nog wekelijks gelukt. Al raakt de voorraad wel een beetje op nu. Maar we geven niet op en willen de gezinnen blijven helpen. Dit omdat het echt nodig is.  De gezinnen die wekelijks mee loten om een pakket te ontvangen komen veelal niet in aanmerking voor de voedselbank of andere hulp. Soms verdienen ze net € 2,00 te veel om recht te hebben op een voedselpakket bij de voedselbank. Het is schrijnend te zien dat ook in de Haarlemmermeer zoveel “Verborgen Armoede” heerst. Daarom is alle hulp nog steeds welkom.

Het team van PRAKKIE HOOFDDORP bestaat uit meerdere vrijwilligers die voor het benodigde voedsel en alle kosten van de organisatie geheel afhankelijk is van donaties door bedrijven en particulieren.

Zonder deze donaties kunnen we onze leden niet helpen.

Donaties van bedrijven en particulieren, in de vorm van voedsel producten, stellen wij zeer op prijs.

Ook verzorgings producten en/of schoonmaak middelen zijn welkom. ?

Voor alle producten die gedoneerd worden geldt natuurlijk wel dat ze onaangebroken en nog te gebruiken zijn.

Producten kunnen dagelijks ingeleverd worden op;

Birkholm 88

of

Etta Palmstraat 220

Ook anoniem en volledig corona proof, er staat een kist in de voortuin.

of

Stuur een email prakkiehoofddorp@gmail.com

Voor onze leden hebben wij ook een nieuwe Facebookgroep gemaakt waar GRATIS spulletjes opgezet kunnen worden en die dan opgehaald worden door de leden die het heel hard kunnen gebruiken. De naam van de groep = ??GRATIS spulletjes voor leden van PRAKKIE HOOFDDORP??

Zie hier onze website om te lezen wat wij vrijwilligers precies doen www.prakkiehoofddorp.wixsite.com/hulp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie