Twee fietsers op een racefiets van RTC Hoofddorp
Twee fietsers op een racefiets van RTC Hoofddorp Pascal Raven

Fietsclinic bij RTC Hoofddorp

20 maart 2021 om 17:16 Sport Deel je nieuws

Leden van RTC Hoofddorp staan te popelen om weer activiteiten voor hun vereniging te organiseren. Op zondag 11 april organiseren we daarom een fietsclinic om meer mensen enthousiast te maken voor onze hobby en vereniging. De fietsclinic is bedoeld voor iedereen met een racefiets die het leuk vindt om met een groep een toertocht te fietsen. 

De corona crisis zorgt wel voor een uitdaging. Afhankelijk van het advies van de overheid, nemen we je mee in ploegjes van 2, 4 of meer personen. Bij voldoende interesse vormen we ook een vrouwen ploeg. In ieder geval passen we de clinic dus aan naar de dan geldende corona maatregelen en op een manier die de veiligheid voor iedere deelnemer garandeert.

De eerste tocht gaat over een afstand van 30 km. De afstanden van de vervolg-clinics, op 18 en 25 april, lopen op naar 45 en 60 km. Voorafgaand of tijdens de eerste clinic wordt er aandacht besteed aan de basisvaardigheden voor het rijden in een groep.

Opgeven kan via onze website www.rtc-hoofddorp.nl onder Fietsclinic. Meer informatie kan verkregen worden via communicatie@rtc-hoofddorp.nl

Drie fietsers van RTC Hoofddorp, ieder op een racefiets.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie