Maarten Swart en Rene Laenen van Beards4life samen met wethouder van sport Fouad Sidali
Maarten Swart en Rene Laenen van Beards4life samen met wethouder van sport Fouad Sidali Judith de Vos

'Last man standing' goede start voor rondje Nederland

28 maart 2021 om 17:02 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 27 maart vond het virtuele evenement 'last man standing' plaats. De deelnemers startten om 5:00 uur om een rondje van 6,7 kilometer af te leggen. Daar mochten ze dan een uur over doen en ieder uur moest de deelnemer aan een nieuwe ronde starten om te blijven lopen.

De Hoofddorpers Maarten Swart en Rene Laenen, namen deel aan het evenement 'last man standing', met als doel het rondje Nederland. Daarmee willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor de hersenstichting. Dit id komt voort vanuit het Beards4life initiatief, waarbij 5 mannen, in de week van 16 t/m 23 juli in estafette vorm 1600 kilometer om Nederland willen gaan rennen, om op die manier awareness te geven aan depressie. 

Tijdens hun rondjes werden ze gesteund door meerdere mensen, waaronder de nieuwe wethouder van sport Fouad Sidali, die een rondje mee fietste.

Gezamelijk liepen de 5 mannen van beard4life 56 ronden wat neerkomt op 375 kilometer. Door sponsoring, haalde ze hiermee ruim 2000 euro op voor hun doel. Meer informatie over het rondje Nederland is te vinden op http://www.beards4life.nl, of via de hersenstichting op https://actie.hersenstichting.nl/team/beards4life

Maarten Swart en Rene Laenen van Beards4life
Maarten Swart en Rene Laenen lopen over de Calatrava brug in Hoofddorp
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie