Logo Stichting PRAKKIE HOOFDDORP
Logo Stichting PRAKKIE HOOFDDORP MdH

Stichting PRAKKIE HOOFDDORP raakt aardig door de voorraad heen

10 april 2021 om 15:52 Lokaal Deel je nieuws

Steeds meer gezinnen melden zich aan bij Stichting PRAKKIE HOOFDDORP, om hulp te krijgen door middel van boodschappen wat de vrijwilligers uitdelen aan gezinnen in de “verborgen armoede”.

Er zijn nu ruim 60 gezinnen aangesloten bij Stichting PRAKKIE HOOFDDORP. Wekelijks worden er voor deze gezinnen tassen gemaakt met levensmiddelen. Dit betekend ook dat ze door deze enorme groei  bijna door hun voorraad heen zijn.

Enkele particulieren komen wekelijks heel trouw een donatie brengen, waar de vrijwilligers enorm blij mee zijn.

“Ondertussen zijn we wel een Stichting geworden, verteld een vrijwilliger, maar aangezien de bankrekening in aanvraag is en dit helaas even op zich laat wachten, kunnen we nu alleen maar hopen op vele particulieren en/of bedrijven ons producten willen doneren, zodat wij onze gezinnen ook over twee weken nog kunnen voorzien van boodschappen”

Bent u een bedrijf en wilt u de gezinnen van Stichting PRAKKIE HOOFDDORP helpen door middel van producten? Levensmiddelen, verzoringsproducten en/of schoonmaakmiddelen? U kunt deze mailen via stichting@prakkiehoofddorp.nl of bellen naar 06 41 32 93 68.

Bent u particulier en wilt u de gezinnen van Stichting PRAKKIE HOOFDDORP helpen door middel van producten? Levensmiddelen, verzoringsproducten en/of schoonmaakmiddelen?
U kunt de producten afgeven bij :
BIRKHOLM 88
of
ETTA PALMSTRAAT 220
beide te Hoofddorp
Op beide adressen staat er ook een kist in de voortuin waar u coronaproof  en anoniem de houdbare  en onaangebroken producten kunt doneren.

Namens Stichting PRAKKIE HOOFDDORP en alle gezinnen in de “verborgen armoede” alvast bedankt !!

Voor meer informatie kijk op: WWW.PRAKKIEHOOFDDORP.NL

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie