Lodewijk van der Linden met voorstelling: De Liedjesman komt te paard!
Lodewijk van der Linden met voorstelling: De Liedjesman komt te paard! Onbekend

Lodewijk van der Linden. De Liedjesman komt te paard!

3 oktober 2021 om 21:31 Lokaal Deel je nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 10 oktober om 14.00 uur ‘De Liedjesman komt te paard!’ van Lodewijk van der Linden in Het Dorpshuis De Oude Waterwolf, Kromme Spieringweg 436 te Vijfhuizen.

De Liedjesman komt te paard! Met dat programma gaat Lodewijk van der Linden de zaal in dit seizoen. Natuurlijk laat hij zijn paard thuis, maar zijn mooie witte vleugel neemt hij wel mee en ook zijn accordeon. Daarbij varieert hij als vanouds.

Geen paard dus, maar wel liedjes over paarden. En over een hond. En een giraffe. Naast dieren heeft Lodewijk het over de jaargetijden en de jaren ’50. Daarbij horen natuurlijk Let’s Twist Again, Ramona en Blueberry Hill.

Boogie-Woogies en onvervalste rock and roll zijn de specialismen van Lodewijk. Maar hij zingt ook kleine luisterliedjes en speelt romantisch repertoire, à la Richard Clayderman. En als liedjes van Guus Meeuwis, Rob de Nijs en Gerard Cox voorbijkomen, dan zingt u toch vrolijk mee? En wie weet is er ook nog tijd voor hits van ABBA, Nico Haak en André Hazes.

Schuif zondagmiddag gezellig aan in Dorpshuis De Oude Waterwolf in Vijfhuizen. Zorg dat uw stembanden lekker los zijn en laat u verrassen door Lodewijk, de Liedjesman die te paard komt.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie