Teammanager Inez de Ruiter van Leergeld Haarlemmermeer ontvangt 25 fietsen van Olivier Bongers, bedrijfsleider van Meerwinkel
Teammanager Inez de Ruiter van Leergeld Haarlemmermeer ontvangt 25 fietsen van Olivier Bongers, bedrijfsleider van Meerwinkel Inez de Ruiter

Meerwinkel doneert 25 fietsen aan Leergeld Haarlemmermeer

5 oktober 2021 om 09:32 Lokaal Deel je nieuws

Bedrijfsleider Olivier Bongers overhandigde deze week namens Meerwinkel 25 fietsen aan teammanager Inez de Ruiter van Stichting Leergeld Haarlemmermeer. 

Vrijwilligers van Meerwinkel hebben de afgelopen tijd de fietsen voor de kinderen opgeknapt. Ze gebruiken daarbij de fietscheck van Veilig Verkeer Nederland en het ANWB Kinderfietsenplan om de fietsen veilig, maar ook zo mooi mogelijk op te knappen. 

Leergeld is erg blij met de donatie en zal de fietsen de komende tijd uitdelen aan kinderen uit gezinnen in financieel moeilijke omstandigheden. Dankzij deze gift kunnen de kinderen voortaan veilig naar school en vrienden. Zo staan zij sociaal niet buitenspel, maar kunnen meedoen met hun leeftijdsgenootjes. Dat is enorm belangrijk voor hun ontwikkeling nu, maar zeker ook later in hun leven.

Op www.meerleergeld.nl vinden ouders die te weinig geld hebben voor bv. een fiets, sport, bij-, zwem- of muziekles voor hun kind, meer informatie over Leergeld Haarlemmermeer en hoe de stichting eventueel kan helpen. Ook mensen en bedrijven die willen doneren zijn hard nodig en kunnen op de website terecht voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie