Dansgezelschap Paloina
Dansgezelschap Paloina Onbekend

Paloina met een internationale dansvoorstelling

10 oktober 2021 om 15:32 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddagpodium op 17 oktober in Nieuw-Vennep

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 17 oktober om 14.00 uur de internationale dansvoorstelling van Paloina in Het Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2 te Nieuw-Vennep.

Heeft u zin om vanuit uw theaterstoel een wereldreis te maken? Kom dan deze zondagmiddag naar het optreden van het internationaal dansensemble Paloina. Dit ensemble reist al sinds 1971 vanuit Amsterdam door heel Nederland en ver daarbuiten. Met hun optredens laten zij velen kennismaken met de dynamiek en veelzijdigheid van internationale dans en muziek.

Paloina brengt een aaneenschakeling van choreografieën uit verschillende landen. De dansen en melodieën zijn energiek of melancholisch, uitbundig of ingetogen. Gekleed in prachtige, vaak authentieke kostuums nemen de dansers en muzikanten u mee op reis.

U kunt genieten van muziek en dans uit onder meer Armenië, Nederland, Ierland, Hongarije en Roemenië. En u mag de première bijwonen van een aantal nieuwe dansen. Want Igor Kourchine (voormalig danser van het Internationaal Danstheater) maakte voor Paloina een Huyalash choreografie, een befaamde dans uit Peru die gedanst wordt in prachtige, veelkleurige kostuums uit Peru. En Victor Peeters (danser uit de eigen groep die 4 jaar als professioneel danser actief was bij Sl’uk in Bratislava) maakte een Slowaakse choreografie uit de streek Podpolanie. U bent verzekerd van een afwisselende middag.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie